A Milazzo, la pizzeria Verace Elettrica di Sergio e Tonino Russo ha vinto la sfida di portare una pizza di eccellenza in un centro commerciale dove si lavora sui grandi numeri a pranzo e cena. Tra gli antipasti più sfiziosi ci sono polpettine di melanzane e frittatina mortadella e pistacchio. Tre le tipologie di impasto: classico, multicereali e riso. Il menù si divide tra pizze fast, contemporanee e gourmet con tante conferme e qualche novità come la 4 mani con crema di patate, fiordilatte, prosciutto cotto e carciofi arrosto. Il cornicione è alto e soffice, gli ingredienti di ottima qualità e la cottura è in forno elettrico, come si evince dal nome del locale. Servizio veloce e attento.
In Milazzo, the Verace Elettrica pizzeria, run by Sergio and Tonino Russo, has risen to the challenge of delivering top-notch pizza in a shopping mall where the focus is on serving large numbers of customers at both lunch and dinner. Among the most tantalizing appetizers are eggplant meatballs and a small omelette with mortadella and pistachio. There are three types of dough available: classic, multigrain, and rice. The menu is divided into fast, contemporary, and gourmet pizzas, offering many staples and some new additions like the "4 mani" pizza topped with potato cream, fiordilatte cheese, cooked ham, and roasted artichokes. The crust is thick and fluffy, the ingredients are of excellent quality, and the baking is done in an electric oven, as suggested by the name of the establishment. The service is quick and attentive.