Vallino Pizzeria Napoletana


49° 50 Top Pizza Latin America 2025



L’ambiente curato, arredato con in materiali naturali e caldi, contraddistingue questa insegna certificata dall’Associazione Verace Pizza Napoletana. La pizza, preparata seguendo le regole del disciplinare è fatta bene e per questo molto amata in città. Stesa sottile con il bordo appena pronunciato che racchiude topping classici di Margherita e Marinara ma anche accostamenti di ingredienti che richiamano la tradizione culinaria italiana a base di ortaggi freschi, salumi e formaggi, olio d’oliva. In menu anche buoni piatti di pasta fresca condita secondo le ricette tradizionali nostrane. Piccola carta dei dolci e di liquori made in Italy. Servizio attento e disinvolto che si svolge sotto l’occhio attento di chef Alessandro Vallino.




The carefully curated environment, furnished with natural and warm materials, distinguishes this establishment certified by the Associazione Verace Pizza Napoletana. The pizza, prepared following the rules of the disciplinary, is well-made and for this reason much loved in the city. Thinly stretched with a slightly pronounced edge that encloses classic toppings of Margherita and Marinara but also combinations of ingredients that recall the Italian culinary tradition based on fresh vegetables, cured meats, cheeses, and olive oil. The menu also includes good dishes of fresh pasta seasoned according to traditional local recipes. Small dessert and Italian liquor menu. Attentive and casual service carried out under the watchful eye of chef Alessandro Vallino.
like
Reference: Alessandro Vallino
scarica foto
social:
Orologio
apertura: Aperto a cena
Telefono
telefono: +55 27 99958-2019
serv_aggiuntivi
aria climatizzata, pizza da asporto

Global Partners

50 Top Social

50 Top World