Pizzerie Top 2021
35° Sbanco
La pizzeria si trova nel quartie Appio Latino, colpisce il forno a legna tradizionale napoletano visibile dalle vetrine e l’ampio spazio esterno.
La pizza è una garanzia, l’impasto digeribile e goloso è in perfetta sintonia con i condimenti. Il cornicione alto e leggermente biscottato si lascia mangiare con piacere, i condimenti sono molto generosi e con l’utilizzo di ottime materie prime. Nel menù le pizze tradizionali e le creative che strizzano l’occhio a Napoli ed a Roma ( da provare la cacio e pepe).
I fritti dalla panatura croccante sono asciuttissimi, memorabile il suppli alla genevose.
Il servizio attento e cortese ed il conto corretto completano l’esperienza di benessere.
This pizzeria is found in the Appio Latino quarter. The traditional Neapolitan wood-fired oven immediately impresses as it is visible from the picture windows. Equally impressive is the spacious outdoor dining area. We guarantee you will enjoy a good pizza here. The dough is digestible and tasty, and in perfect harmony with the toppings. The high crust is lightly crunchy and a pleasure to eat. The toppings are very generous and use excellent raw materials. There are both traditional and more creative pizzas on the menu, all of which have a Neapolitan or Roman slant (we recommend the cacio e pepe).
The fried foods have a crunchy crust and are absolutely grease-free; we recommend the suppli alla Genovese. The service is attentive and courteous and the fair prices complete the lovely experience here.