La tipica pizzeria napoletana rimanda alla veracità partenopea negli arredi pop e nel servizio veloce e informale. Tradizione anche nelle pizze, con la possibilità di scegliere fra due impasti, classico o integrale, mozzarella senza lattosio e 5 referenze senza glutine. Ingolosiscono i calzoni fritti, tra cui la pizza di scarole e Carmelina con salsiccia e friarielli. Interessante il recupero della ricetta ottocentesca della pizza nel ruoto: il medesimo impasto della napoletana è inserito in un tegamino di latta dove, durate la cottura, diventa alto e soffice.
The typical Neapolitan pizzeria reflects the authentic spirit of Naples with its pop-style decor and fast, casual service. Tradition also shines through in the pizzas, offering a choice between two types of dough, classic or whole wheat, lactose-free mozzarella, and five gluten-free options. The fried calzones are particularly tempting, including the escarole pizza and the Carmelina with sausage and friarielli. Notably, there is an interesting revival of a nineteenth-century recipe for 'pizza nel ruoto': the same dough used for traditional Neapolitan pizza is baked in a tin pan, where it rises and becomes fluffy during cooking.