Andrea Cesarone ha iniziato quasi per gioco con i lievitati e ora le sue pizze (ma anche i suoi panettoni) sono un punto di riferimento. Per stile, bontà e per le idee innovative che trasmettono. Un buon maestro, lui, che ha avuto buoni maestri. Il locale, in posizione splendida sui Colli Euganei, sopra Arquà Petrarca, è un eremo del gusto, famoso anche per l’utilizzo di molte erbe spontanee. Tutto al Val Pomaro è artigianale, curato, frutto di ricerca. Le pizze sono declinate per tre: napoletana, vaporosa e mezza farina. Rivelano tutte il talento e la passione di chi ci ha studiato su. Oggettivamente buone e originali. Carte della birre che guarda curiosa al territorio.
Andrea Cesarone began almost playfully with leavened doughs, and now his pizzas (as well as his panettones) have become a benchmark. They are known for their style, deliciousness, and innovative ideas they convey. A good master himself, he was trained by skilled mentors. His restaurant, beautifully located in the Euganean Hills above Arquà Petrarca, serves as a haven of taste, also famed for its use of various wild herbs. Everything at Val Pomaro is artisanal, meticulous, and the result of thorough research. The pizzas come in three styles: Neapolitan, airy, and half-flour. All reveal the talent and passion of those who have studied them. Objectively tasty and original. The beer menu curiously explores local offerings.