Pizzerie Top 2021
45° Pizzeria Gigi Pipa
La mano di Alberto Morello è una garanzia, a partire dall’impasto che rivela un equilibrio pregevole tra morbidezza e croccantezza. Su una base che convince, il maestro imposta un bel mix di ingredienti, con menu non chilometrico che non disorienta.
Gli ingredienti ricercati rendono le classiche decisamente appetibili, ma scorrendo il menu delle proposte in degustazione emerge uno stile fresco e bilanciato. Verdure ed erbe dall’orto sono un plus, una nota di stile della storica pizzeria nel cuore di Este.
Un suggerimento: anziché la consueta birra, scegliete un vino (naturale) da abbinare alla vostra pizza.
L’atmosfera è rilassata, in un ambiente moderno con personale efficiente.
Alberto Morello's skills are a guarantee for good pizza. They begin with a dough that reveals a fine balance between softness and crunchiness. On this very convincing dough disk, the master pizza chef then sets up a nicely studied mix of ingredients. You will not become disoriented for choice as the menu is contained. The refined ingredients make the classic pizzas very appetizing. However, reading through the menu, a fresh and balanced style is noticeable in the tasting itineraries. The vegetables and herbs from the garden are definitely a plus as is as a note of style in this historic pizzeria in the heart of Este. We suggest that, instead of the usual beer, you opt for a natural wine to go along with your pizza. The atmosphere is relaxed in a modern setting with an efficient staff.