Pizzerie Top 2021
23° Pizzeria Da Ezio
Migliore Carta delle Birre 2021
BIRRIFICIO FRATELLI PERRELLA AWARD
Non è proprio in una strada di passaggio ma ne vale la pena, eccome, andare in questo locale al confine tra le province di Treviso e Belluno. Tra le colline del Prosecco si trova questa eccellenza della pizza, con un impasto croccante e leggero, studiato e preparato da Denis Lovatel. Era stato suo papà Ezio, appunto, ad aprire l’attività nel 1977 e il figlio s’è avvicinato al mestiere quando aveva 14 anni. Di lì la crescita è stata costante, puntando sempre su ingredienti di prima qualità: il risultato è un prodotto mai banale e sempre equilibrato. Negli ultimi mesi, l’evoluzione della pizza ha portato ad aumentare la versione “in pala”, non facendo mai mancare le caratteristiche originali.
Located on the border between the provinces of Treviso and Belluno, it is not exactly near any main highways but it is still well worth visiting this venue. Here you can taste an excellent pizza among the hills of the Prosecco wines. It has a dough that is crunchy and light, designed and prepared by Denis Lovatel. It was his father Ezio, in fact, who opened the business in 1977 while his son entered the family business when he was 14 years old. From that point forward, this place has been in continual growth. Their focus is on the top-quality ingredients, and the result is a well-balanced product that is never mundane. In recent months, the evolution of their pizza has led to the introduction of the meter-long version. However, the pizza's original characteristics have been conserved.