Pitfire Pizza Dubai
13° 50 Top World Artisan Pizza Chains 2022
Uno stile di pizza a metà tra la napoletana e la New York Style, che conserva le caratteristiche dell’artigianalità. Le 72 ore di lievitazione la rendono leggera e digeribile. La cottura è per la maggior parte dei locali nel forno a gas. Cornicione è croccante e sottile, il centro della pizza morbido e fragrante, materie prima di buona qualità. Oltre alle pizze con varie farciture, dove convivono la Margherita e la Pepperoni, troverete anche dei primi piatti, delle insalate e dei dessert. Gli ambienti sono semplici e molto curati, il personale di servizio gentile e sorridente. I prezzi sono nella media per il posto.
The pizza here is halfway between Neapolitan and New York-style pizza, while maintaining its artisan characteristics. The 72 hours of leavening time makes the dough light and digestible. The pizza is baked in most venues in a gas oven. The crust is crunchy and thin, and the center of the pizza is soft and fragrant. This is a true indicator of the quality of the ingredients used. In addition to pizzas with various toppings, you’ll also find the Margherita and Pepperoni pizzas. You will also find first courses, salads and desserts. The dining room is simple and well-kept. The service staff are cheerful and polite. The prices are average considering the locations.