Le 50 Migliori Pizze in Viaggio in Italia - da taglio e asporto – 2021
41° Officine Bartolini
Ricerca, qualità e materie prime: sono questi gli ingredienti di “Officine Bartolini”, un locale in stile industriale dove poter degustare la migliore pizza alla pala (e non solo) di Perugia. Grande attenzione alle farine e alla lievitazione: impasti rigorosamente no OGM che riposano per 48 ore. Oltre alla pizza alla pala, ottima per poter assaggiare più gusti, è possibile mangiare la pizza al piatto, i pinsini o gustosi panini, taglieri e fritti. Da sottolineare l’ampia selezione di birre e una vasta scelta vegetariana nel menù. Comodamente raggiungibile, il locale si trova a pochi chilometri dal centro città.
Research, quality and good raw materials: these are the ingredients at “Officine Bartolini,” an establishment with an industrial décor where you can eat the best pizza alla pala (and others) in Perugia. Great care has been taken in choosing the flours and in the leavening: the doughs are strictly GMO-free and are left to rise for 48 hours. Apart from the pizza alla pala (meter-long pizza), which is excellent for trying different combinations, it is also possible to eat a traditional round pizza, pinsini, which are tasty panini, a wooden block of cured meats and cheeses, and fried foods. We would like to underscore that there is a wide selection of beers and a vast choice of vegetarian dishes on the menu. It is easily reached; the venue is found just a few kilometers from the center of the city.