L’offerta di questa insegna, ormai parte di un gruppo diffuso a Milano, gioca fra la tradizione napoletana e il mood contemporaneo gourmet, abbandonando il passato trend di seguire le mode del momento per una proposta concreta fatta di un ottimo impasto a lenta lievitazione e guarnizioni di qualità e abbondanti. Compresa, sulla “loro” Margherita, la grattugiata espressa al tavolo di parmigiano. Belle da vedere e buone da mangiare, le pizze hanno abbinamenti ben studiati di materie prime selezionate. Ed è un piacere gustarle in un ambiente urban curato e accogliente. Anche inserendole in un menu di piccola, onesta cucina.
The offerings of this establishment, now part of a group widespread in Milan, play between Neapolitan tradition and contemporary gourmet flair, moving away from the past trend of following fleeting fashions to present a solid choice featuring excellent slow-fermented dough and generous, high-quality toppings. Included is a table-side freshly grated Parmesan on their "own" Margherita. Visually appealing and delicious to taste, the pizzas feature well-thought-out combinations of selected ingredients. It's a pleasure to enjoy them in a well-maintained and inviting urban setting. They also fit seamlessly into a menu of simple, honest cuisine.