Madison

21° 50 Top World Artisan Pizza Chains 2022



Una catena artigianale nata per continua gemmazione dalle precedenti, un po’ come avveniva a Napoli tra le famiglie dei pizzaioli. E nel capoluogo nel 1929 la famiglia Domenico Paduano diede origine ad una lunga tradizione, con il figlio Salvatore che prima emigra a Milano e poi torna in Campania, a Nocera Inferiore, dove aprì la pizzeria “da Lucio”. Da lì in poi una continua ascesa per Claudio, figlio di Salvatore, fondatore della pizzeria Madison. Ora sono numerose le pizzerie Madison in Campania, tute centrate sulla buona qualità dell’offerta e sul servizio professionale. Lo stile è quello napoletano classico.



This is an artisan chain born thanks to the openings of the locations that proceeded it.  This is bit like what occurs in Naples among the families of pizza makers. In 1929, in the capital, the Domenico Paduano family began a long family tradition, starting with their son Salvatore who first relocated to Milan and then returned to Campania, in Nocera Inferiore, where he opened the pizzeria “da Lucio”. From that point on they continued to grow, and Claudio, son of Salvatore, became the founder of the pizzeria Madison. Now in Campania, there are various Madison pizzerias. They all focus on good quality and professional service. The pizza served here is in the classic Neapolitan style.

Global Partners

50 Top Social

50 Top World