Locale rinnovato da 4 anni, gestione giovane, atmosfera accogliente tra archi in tufo e arredi minimal, personale molto disponibile, servizio veloce e preciso. Forno a vista all’ingresso, locale con sala al piano superiore, nel cuore del centro storico accanto al campanile del complesso di Santa Chiara. Pizza con cornicione pronunciato, impasto ben lievitato che resta comunque tradizionale, molto piacevole al gusto. Materie prime di qualità. La pizzeria è punto di riferimento per cittadini e turisti, la pizza più richiesta è la Bufalina. Accanto alla pizza, buona scelta di fritture (da provare assolutamente la frittatina di pasta) e i piatti della tradizione, soprattutto i primi.
Renovated for 4 years, with young management, a welcoming atmosphere with tuff arches and minimal furnishings, very helpful staff, fast and precise service. Visible oven at the entrance, with a dining room on the upper floor, in the heart of the historic center next to the bell tower of the Santa Chiara complex. Pizza with a pronounced crust, well-leavened dough that remains traditional, very pleasant in taste. Quality ingredients. The pizzeria is a reference point for citizens and tourists, with the most requested pizza being the Bufalina. Alongside pizza, there is a good selection of fried foods (definitely try the pasta frittata) and traditional dishes, especially the first courses.