Una solida gestione familiare iniziata nel 1978, che pone al centro le specialità partenopee e la pizza gourmet, attraverso esecuzioni precise, materie selezionate e impiattamenti accurati. Meglio prenotare in questa insegna nella prima periferia della città, una certezza nel panorama locale, in virtù anche di una bella armonia tra sala e cucina. L’assaggio non delude grazie a impasti con metodo indiretto o autolisi, farine ad alta qualità e cotture in forno a legna, per pizze morbide, croccanti, con generose alveolature. Notevole la ‘Amatriciana’, con fiordilatte, pomodoro San Marzano, guanciale croccante, pecorino romano.
A robust family management that began in 1978, which focuses on Neapolitan specialties and gourmet pizza, through precise execution, selected ingredients, and meticulous plating. It's best to make a reservation at this establishment located in the outer suburbs of the city, a reliable fixture in the local dining scene, also thanks to a harmonious blend between the dining area and the kitchen. The tasting does not disappoint thanks to doughs made with indirect methods or autolysis, high-quality flours, and wood-fired oven baking, resulting in pizzas that are soft, crispy, and generously aerated. The 'Amatriciana' is remarkable, topped with fiordilatte, San Marzano tomatoes, crispy guanciale, and Pecorino Romano cheese.