Nuovo look per la bellisima pizzeria di Marika e Cosimo Carrieri alle porte di Bari nella ridente Bitritto, che propone ottime pizze ben mediate tra stile napoletano e italiano. Gli impasti altamente digeribili, sono il frutto di un grande lavoro di sperimentazione su lieviti, farine e maturazione. Le pizze cotte nel forno a legna sono farcite con materie prime prevalentemente pugliesi e qualche contaminazione del resto d’Italia. La carta contempla pizze classiche e del territorio che valorizzano i produttori locali, spesso selezionati attraverso i presidi slow-food. Grande carta dei vini che spazia in tutte le regioni d’Italia insieme ad una centrata carta delle birre.
New look for the beautiful pizzeria of Marika and Cosimo Carrieri, located just outside Bari in the charming town of Bitritto, offering excellent pizzas that strike a perfect balance between Neapolitan and Italian styles. The highly digestible doughs are the result of extensive experimentation with yeasts, flours, and fermentation processes. The wood-fired pizzas are topped with predominantly Apulian ingredients, along with a few influences from the rest of Italy. The menu features both classic and local pizzas that highlight local producers, often selected through slow-food presidia. There is also an extensive wine list that covers all regions of Italy, complemented by a well-curated beer selection.