Grandi Pizzerie 2022
85° Il Segreto di Pulcinella
Accurata e sapiente ricerca di prodotti sanniti e campani, e non solo. Questo uno dei punti di forza del progetto di Giuseppe Bove, da diversi anni fortemente concentrato sulla scelta delle farine e, soprattutto, sugli studi delle lievitazioni. Ed ecco una pizza dal cornicione molto pronunciato, che si riesce a mangiare completamente insieme alla farcitura centrale. Appetitosa e digeribile. Ampia la proposta di pizze, oltre alle tradizionali e alle varie interpretazioni del pizzaiolo, l’offerta che coniuga passato e futuro. Ad impreziosire un servizio particolarmente attento e veloce che, pur non dando la possibilità di prenotare, riesce a soddisfare una vasta e variegata clientela.
Here there is a knowledgeable, accurate research into Sanniti and Campania products and beyond. This is one of the strengths of Giuseppe Bove’s project. For a few years now, he has made a strong commitment into the selection of his flours, and especially into the study of his leavenings. The result is a pizza with a highly pronounced crust, which you have no problem finishing along with the central topped part. It is appetizing and digestible. There is an ample assortment of pizzas. Beyond the traditional versions and the various interpretations by the pizza chef, it is an offer that unites the present with the future. We were impressed by the service that is particularly attentive and efficient. Although they do not take reservations, they manage to satisfy a vast and varied clientele.