Il nuovo locale di Giuseppe Giordano, aperto durante la Pandemia è in pieno centro storico di Alessandria, a due passi da piazza Libertà. Un accogliente dehors estivo e ampie sale al primo piano sono la location ideale dove gustare non solo la tradizionale pizza di Tramonti, ma anche il Pizz’ino, unico brevetto in Italia sulla pizza dedicato a un padellino insolito, ovvero cotto con il solo cerchio dal diametro di 20 cm senza il fondo. La pizza non risulta dunque unta come nella tradizione del tegamino torinese, ma ben cotta e croccante. Ampio il menù in cui ogni pizza è declinata in entrambe le versioni. Tante le proposte vocate ai prodotti della Costiera e un plauso all’ampia carta dei cocktail.
Giuseppe Giordano's new establishment, which opened during the pandemic, is located right in the historic center of Alessandria, just steps away from Piazza Libertà. Featuring a cozy summer outdoor seating area and spacious first-floor dining rooms, it's the perfect spot to enjoy not only the traditional Tramonti pizza but also the Pizz'ino, a unique Italian patent dedicated to an unusual pan, specifically cooked with just a 20 cm diameter rim and no base. Consequently, the pizza is not as oily as the traditional Torinese pan pizza, but well-cooked and crispy. The extensive menu offers each pizza in both styles. There are numerous dishes featuring products from the Amalfi Coast and a commendable extensive cocktail menu.