Il Caminetto


41° 50 Top Pizza Asia – Pacific 2023



E’ la prima pizzeria ad aver proposto la pizza cotta nel forno a legna a Melbourne. In menu pizze autenticamente italiane, in stile napoletano per impasto, condimenti e cottura. Ricca di ricette mediterranee la sezione Pasta Bar che spazia fra i grandi primi piatti italiani, fatti in casa, eseguiti bene e ben presentati. Lodevole l’attenzione al gluten free e alla sensibilità vegana. Fornito e raffinato il corner cocktail bar; piccola carta dei soft drink italiani; servizio pick up con ordini on line e ritiro in pizzeria.




This was the first pizzeria to serve wood-fired-oven pizza in Melbourne. The menu proposes authentical Italian pizza, all in Neapolitan style when it comes to the dough, the toppings, and the baking. The Pasta Bar section is full of Mediterranean dishes, including the great Italian first courses which are all homemade, well made, and well presented. The attention to gluten-free as well as vegan demand is noteworthy. The cocktail bar corner is refined and it presents a wide selection of beverages as well as a small selection of Italian soft drinks. You can also order pick-up online.
like
pizzaiolo:

Pietro Roldo (executive chef e socio) - Andrea Santinelli - Lorenzo Tron (soci)

scarica foto

localizzatore
sito web: Il Caminetto social:
Orologio
17.00-21.30

Telefono
telefono:
+61 3 9370 6884
riservato
prenotare:
clicca qui
serv_aggiuntivi
aria climatizzata
wifi gratuito

pizza da asporto

Global Partners

50 Top Social

50 Top World