I Masanielli – Sasà Martucci
22° 50 Top Pizza World 2022
11° 50 Top Pizza Italia 2022
Innovazione e Sostenibilità Ambientale 2022
Ferrarelle Award
Più che una pizza è un’esperienza di gusto. Da Sasà Martucci c’è il coraggio di osare: dalla terra al mare, in un volo di sapori inedito. Centrale e comoda (a pochi passi dalla Reggia di Caserta) offre la velocità e l’accuratezza del servizio molto ben organizzato ed una pizza leggera per impasto e lievitazione. Da “I Masanielli” spiccano gli ingredienti DOP: dalla salsiccia casertana al formaggio di Capua, dalla crema di ceci di Teano alle olive di Caiazzo. Attenzione anche all’ambiente: scegliendo la “Mangiafoglia”: impasto ai cereali, pomodoro, ottimo mix di verdure, ricotta, olive, capperi, si sostiene un progetto di riqualificazione ambientale. Carte beverage e dolci all’altezza. Impegno concreto sull’ambiente attraverso iniziative concrete: oltre a ridurre notevolmente le emissioni di CO2, finanzia un progetto di sostenibilità ambientale in Brasile.
More than just a pizza, this place offers a flavor experience. At Sasà Martucci they have the courage to dare, from seafood to the bounty of the earth, new and exciting flavors emerge. It is conveniently located in the center (just a few steps from the Reggia di Caserta). There is a quick and accurate service that is very well organized and the pizza is light thanks to the expert leavening of the dough. From the “I Masanielli” DOP certified ingredients show up everywhere: sausage from Caserta, cheeses from Capua, cream of chick peas from Teano and olives from Caiazzo. There is also care for the environment; by choosing the “Mangiafoglia,” a multigrain dough, tomatoes, excellent mix of vegetables, ricotta, olives and capers, some of the proceeds go to support an environmental redevelopment project. The beverage and dessert selection is up to standard. There is a concrete commitment to the environment through solid initiatives: beyond substantially reducing CO2 emissions, they also finance an environmental sustainability project in Brazil.