Gruppomimo


42° 50 Top World Artisan Pizza Chains 2024



Ognuna delle sedi di Gruppomimo è diversa unite dalla tipologia di offerta che mette la pizza al centro dell’attenzione così come alcuni piatti di cucina adattata al gusto francese. Le pizze con ingredienti freschi sono ben realizzate, gustose, delicate e con un bell’equilibrio di sapori. Attenta e curata la fase di preparazione e cottura. Gruppo creato nel 2021, in piena pandemia, da due amici, Edouard Hausseguy e Benoît Bossu con lo chef siciliano Pietro Rabboni (coadiuvato dalle consulenze dello chef pizzaiolo Emanuele Contardi). Accoglienza efficace e simpatica. Locale frequentato da giovani, probabilmente degli uffici del quartiere.




Each of Gruppomimo's locations is different, united by the type of offering that puts pizza at the center of attention, as well as some dishes of French-inspired cuisine. The pizzas with fresh ingredients are well-made, tasty, delicate, and with a nice balance of flavors. The preparation and cooking phase is careful and well-done. The group was created in 2021, in the midst of the pandemic, by two friends, Edouard Hausseguy and Benoît Bossu, with Sicilian chef Pietro Rabboni (assisted by the consultations of pizza chef Emanuele Contardi). The reception is efficient and friendly. The venue is frequented by young people, probably from the offices in the neighborhood.
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Pizzaiolo or Owner: Federico Rabboni
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sito web: Gruppomimo
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