Pizzerie Top 2021
27° Grigoris
Migliore Carta degli Oli Extra Vergine d’Oliva 2021
OLITALIA AWARD
L’arte della pizza, del sapersi rinnovare, di guardare sempre avanti. E del migliorarsi giorno dopo giorno. Il titolare, Ruggero “Lello Ravagnan”, proviene dal mondo della pallavolo, dove il concetto di squadra è fondamentale. Nel 1985 iniziò l’avventura nella ristorazione gestendo una birreria, a fine anni Novanta nacque l’idea di Grigoris, sempre con quella filosofia di “gruppo” in testa imparata in tanti anni di palestra. Con la moglie Pina Toscani, ha messo in piedi una struttura di eccellenza, in continua crescita, sapendo abbinare novità e tradizione, con prodotti di qualità, di eccellenza. E poi ci sono la proposta di birra e carta dei vini, sempre più fornite e di livello.
The art of pizza making, of knowing how to look forward and renew your work by improving continually, is nothing new to the owner of Grigoris, Ruggero “Lello Ravagnan”. He comes from the world of volleyball, where the concept of teamwork is fundamental. In 1985 he began his adventure in catering by managing a brewery, and at the end of the nineties the idea for Grigoris was born. In all of his endeavors he has never abandoned that "team" philosophy that was acquired after many years of sports. With his wife, Pina Toscani, he has set up a venue of excellence which is in continuous growth. They know how to combine novelty and tradition using quality products. The beer and wine selection always has a well-stocked selection of quality that is also in continual improvement.