Doppio Zero


22° 50 Top World Artisan Pizza Chains 2024

Best Beer Service 2024
Peroni Nastro Azzurro Award



Decimo compleanno per una catena che diffonde uno spicchio di tradizione gastronomica del Sud Italia nella regione di San Francisco. La pizza, preparata seguendo le regole del disciplinare Avpn della pizza verace napoletana, è buona, confortevole e molto gustosa, cotta a puntino nel forno a legna. In menu oltre ai grandi classici molto popolari: margherita, marinara, calzone anche una ricca selezione di pizze bianche che valorizzano diversi ingredienti tipici italiani: salumi, verdure, tartufo, formaggi. Bella selezione di piatti di pasta fatta in casa. Il servizio è cordiale e ben organizzato; wine list arricchita dalla proposta cocktail e da una buona selezione di birre. Le insegne sono cinque, l’ambiente caldo e accogliente è arredato in stile classico contemporaneo.




Tenth anniversary for a chain that spreads a slice of Southern Italian gastronomic tradition in the San Francisco area. The pizza, prepared following the rules of the AVPN disciplinary for authentic Neapolitan pizza, is good, comforting and very tasty, cooked to perfection in a wood-fired oven. In addition to the very popular classics such as margherita, marinara, calzone, there is also a rich selection of white pizzas that enhance various typical Italian ingredients: cured meats, vegetables, truffles, cheeses. Beautiful selection of homemade pasta dishes. The service is friendly and well organized; the wine list is enriched by cocktail offerings and a good selection of beers. There are five locations, the warm and welcoming atmosphere is furnished in a classic contemporary style.
like
Pizzaiolo or Owner: Antonio Greco
scarica foto
sito web: Doppio Zero
social:

Global Partners

50 Top Social

50 Top World