Dopodomani Pizza Gourmand


44° 50 Top Pizza Latin America 2025



Al centro del lavoro di José Miguel Ledezma e della sua brigata c’è l’impasto, fanno il pane che si può comprare, la pasta fresca ispirata alla tradizione gastronomica italiana classica e la pizza. Quest’ultima è la ragione gustosa per passare qui una bella serata alla scoperta della pizza napoletana verace e certificata. Josè Miguel infatti, la impasta, stende, condisce e cuoce secondo le regole del disciplinare Avpn. Profumi, aromi, sapori, cottura e farcitura sono molto equilibrati. Piacciono molto anche i calzoni ripieni i dolci. Giusta la proposta beverage. Servizio e ambiente piacevoli. Si organizzano anche corsi per imparare a fare la pizza per principianti e appassionati.




At the center of José Miguel Ledezma and his team's work is the dough, they make bread that can be bought, fresh pasta inspired by classic Italian gastronomic tradition, and pizza. The latter is the tasty reason to spend a nice evening here discovering authentic and certified Neapolitan pizza. José Miguel, in fact, kneads, rolls out, seasons, and bakes according to the rules of the Avpn disciplinary. Scents, flavors, cooking, and filling are very balanced. The stuffed calzones and desserts are also very popular. The beverage proposal is appropriate. Pleasant service and atmosphere. They also organize courses to learn how to make pizza for beginners and enthusiasts.
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Reference: José Ledezma
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aria climatizzata, pizza da asporto

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