Granzi Pizzerie 2021
84° Disapore Pizzeria Gourmet
Disapore è un luogo rilassante, curato nei dettagli dove arriva in tavola esperienza e bravura. Clientela accolta con professionalità, garbo e riservatezza. Tra le pzize trovaimo la tipologia a degustazione, poi quelle definite intramontabili e le contemporanee, oltre ad un “corner” dedicato alla napoletana. Ingredienti ricercati, combinazioni calibrate che esaltano gli stessi e l’impasto lievitato, quest’ultimo a scelta tra multicereali, tipo 2 macinato a pietra, tradizionale 0 e con cottura al vapore. E’ consigliato un percorso che consenta di apprezzare consistenze ed i gradi di croccantezza. Ottimo l’impasto al vapore: alto, soffice, alveolato e croccante, un esplosione di gusto. Presenza di ingredienti Dop e biologici.
Disapore is a place with a relaxing tone to it. The attention paid to detail, as well as the experience and skill that comes to the table is noticeable. Customers are welcomed with professionalism, courtesy, and cordiality. Among the pizzas, we find the following typologies: “degustazione” (for tasting), those defined as “intramontabili” (timeless), the “contemporanee”(contemporary), and a “corner” for pizzas made in the Neapolitan style. The ingredients are refined, and the well-balanced combinations enhance the flavor of the dough they are on. The well-leavened dough is made in a variety of ways: multigrain, type 2 stone-ground, traditional 0, and steamed. We recommend ordering a tasting itinerary that allows you to appreciate different textures and dough consistencies. The steamed dough is excellent: high, soft, bubbly, and crunchy; it is truly an explosion of taste. The ingredients used are DOP and organic.