Pizzerie Eccellenti 2021
480 Gradi
Locale informale ed originale, adatto a piccoli gruppi, famiglie e compagnie. Tavoli fitti e tanti. D’estate si mangia anche fuori. Buona l’accessibilità. La pasta della pizza napoletana, lievitata e digeribile, si fa notare; tradizionali campani gli ingredienti. In più fritti, un po’ di cucina e una buona scelta di dolci. Più piemontese la carta delle birre e la lista dei vini anche con il servizio al bicchiere. Il servizio è spigliato e veloce, il ricambio dei tavoli rapido. Per sicurezza però prenotate. Aperto anche come bar.
This is an informal and original venue that is suitable for small groups, families and friends. There are many tables positioned close to one another. During the summer you can also dine outdoors. The dough is made in the Neapolitan style and it impresses for being well leavened and digestible. Traditional products from Campania are used for the toppings. You will also find fried dishes, a few proposals from the kitchen and dessert. The beer and wine lists center around labels from Piedmonte, and wine is also served by the glass. The service is quick and efficient, especially in cleaning and resetting the tables. It is best to book in advance. It is also a bar.