50 Top Europe 2021
36° 450°C
TOP TEN Neapolitan Pizza outside Italy 2021 - PROSECCO DOC AWARD
Pizza Maker of the Year 2021
S.PELLEGRINO & ACQUA PANNA AWARD
E’ incredibile il lavoro che stanno facendo Angelo Tursi e la sorella Filomena, pizzaiola provetta, improntato su una qualità sempre crescente e senza compromessi. L’ambientazione è davvero fascinosa, siamo nel mercato coperto cittadino, che dopo la ristrutturazione è diventato il cuore pulsante della città. La pizza è ben lievitata, con un impasto morbido e sottile dai bordi alti, come impone la tradizione napoletana. Il servizio parla italiano, non solo nella lingua, ma anche nella calorosa accoglienza. Da provare la napoletana con pomodoro, acciughe e capperi e la parmigiana, veramente deliziosa.
The work that Angelo Tursi and his sister Filomena are doing here is incredible. Filomena is a proven pizza chef. Their success is based on the ever-increasing and uncompromising quality. The setting is truly fascinating, located in the indoor city market, which after renovations has become the beating heart of the city. The pizza is well-leavened, and it is made according to the Neapolitan tradition; a soft and thin disk with a high crust. The service speaks Italian, not only in language, but also in the warmth and welcome. Try the “pizza Napoletana”: with tomato, anchovies and capers; or alternatively, the “parmigiana.” Simply delicious.