Pizzerie Top 2021
21° 400 Gradi
Andrea Godi è il più vulcanico e visionario dei pizzaioli leccesi. Mille progetti gli frullano in testa, in corsa perenne con se stesso alla ricerca della perfezione che, a questi livelli è sfida di vita. I nuovi impasti sono a dir poco fantastici, più leggeri, fragranti e croccanti il giusto. Stregano al primo morso. Il segreto è nell’aver aumentato la percentuale di biga e le ore di maturazione, portate a 48. Gli ingredienti sempre di alta qualità, selezionati tra i produttori locali e campani, regalano equilibrate farcie. Gli interni in stile jungle si allungano in esterno animandosi con la suggestione di alte palme. La gestione è giovanile, attenta, fresca e veloce.
Andrea Godi is the most volcanic and visionary of all Lecce pizza makers. He has a thousand projects whirling in his head and he seems to be in a perennial race with himself in search of perfection. At this leve, it is a life-long pursuit. The new doughs are nothing short of fantastic. They are lighter, more fragrant and with just the right amount of crunch. They enchant you after the first bite. The secret is in having increased the percentage of biga and the hours of maturation, now brought to 48. The ingredients are always of high quality, selected from local and Campania producers. This guarantees balanced toppings. The jungle style interiors and come alive with the picturesque palm trees. The management is young, attentive, fresh, and fast.