Giuseppe Fusco è un ricercatore, appassionato, bravo. Tutti elementi che traduce nelle sue pizze, trionfo di impasti ben concepiti a partire dalla materia prima, in primis i grani antichi ma anche il fiordilatte molisano, ad esempio, o i capperi di Salina. Ambiente rustico, come vuole il nome del locale. E una carta di pizze tutt’altro che chilometrica, ma con la possibilità di ben sei impasti diversi. In carta le pizze canoniche e quelle che hanno fatto la storia del locale. E molto altro nel menu: tanto territorio e, mentre ci si avvia a fine cena, una degustazione di formaggi che mette al centro i Gorgonzola d’autore.
Giuseppe Fusco is a passionate, and able researcher. All elements which are translated into his pizzas, a triumph of well-conceived doughs beginning with the primary materials, in primis the great classics. But also the fiordilatte from Molise, for example, or the capers from Salina. Rustic atmosphere, as the name of the place indicates. It is a menu of pizzas that is anything but lengthy, but with the possibility of seven different doughs. On the menu we find the classic pizzas and those that have made history in the establishment. There is much more on the menu: a lot of products from the territory and, as one gets to the end of the dinner, a tasting of cheeses which highlights the gourmet Gorgonzola.