In puro stile classico napoletano, la Pizzeria Pellone offre al cliente una vera pizza a ruota di carretto. Leggerissima e soffice, il disco di pasta è ben lievitato anche se a volte eccessivamente steso, costantemente a rischio di bucarsi al centro. Il tempo di servizio è rapidissimo e garantisce una pizza sempre fragrante e fumante. In sala tutto è essenziale. La moda del centro storico restituisce una pizza quasi sempre alveolata, ben sbocciata e digeribile senza sperimentalismi sulle idratazioni di moda. Le materie prime seppur semplici si compenetrano bene e sono gustosissime.
In pure, classic Neapolitan style, Pizzeria Pellone offers its patrons a true cartwheel pizza. Very light and soft, the dough disc is well-leavened even if sometimes excessively spread and constantly at risk of holes forming at the center. The serving times are very fast, guaranteeing a pizza that is always fragrant and piping hot. In the dining room is equipped with the essentials. The style of the historical center results in a pizza that is almost always well-defined and well-spread, easy-to-digest without experiments with hydrolysis trends. The ingredients, though simple, are well combined and very tasty.