Locale ampio e luminoso composto da due sale. La prima, piccola, è situata all’ingresso del locale, la seconda più ampia ed accessibile attraverso dei gradini. In questa sala vi sono molte finestre che appunto illuminano molto. I tavoli tra di loro sono abbastanza distanziati. Il menù è ampio e dettagliato. Personale attento e preparato. Le pizze sono suddivise per tipologie di farine che compongono l’impasto e le essenze utilizzate (impasto al basilico con farina 00). Pizza con ottima digeribilità e cottura perfetta. I grani e le essenze utilizzate negli impasti conferiscono alla pizza dei sapori particolari molto apprezzati. Si intuisce l’assoluta ricerca della materia prima in tutto; grani, essenze, condimenti pizze, dolci, bevande. Carta vini e birre abbastanza fornite con ricerca più orientata sulle birre.
A spacious and brightly lit establishment with two dining areas. The first, small, is situated at the entrance of the establishment, the second, larger, is accessible through some steps. In this room there are many windows which, in fact, illuminate the area well. The tables are quite distant from one another. The menu is extensive and detailed. The staff is attentive and prepared. The pizzas are divided according to the typology of flour which composes the dough and the essences used (dough with basil and 00 flour). Pizza with excellent digestibility and perfect baking. The grains and the essences used in the doughs confer unique flavours to the pizzas which are very enjoyable. One can intuitively guess the thorough research of the primary materials in everything: the grains, essences, pizza toppings, desserts, beverages. The wine and beer lists are quite well supplied with a research that is more concentrated on the beers.