Luciano Passeri, noto in Abruzzo come “Campione mondiale di pizza” è il creatore della pizzeria Milù. Il locale, si trova a pochi metri dall’Aeroporto d’Abruzzo, comodo anche per i viaggiatori e i turisti. Il personale è professionale e cortese, il locale molto curato e accogliente. La sua è una pizza classica, sottile, croccante, gustosa e facilmente digeribile. Per l’impasto utilizza un mix di farine e il lievito naturale. Le materie prime per il condimento sono attentamente selezionate: si tratta di prodotti artigianali di piccoli e piccolissimi produttori abruzzesi e italiani raccontati con cura nel menu. Questo comporta anche un’ampia varietà di pizze ideate da Passeri. Foto FB
Luciano Passeri, known in Abruzzo as the “World Pizza Champion” is the creator of the pizzeria Milù. The establishment is found a few meters from the Abruzzo Airport, convenient for travellers and tourists. The staff is professional and courteous, the place is well-kept and welcoming. The pizza is classic, thin, crunchy, tasty and easily digestible. For the dough, a mix of flours and a natural leavening is used. The primary materials for the toppings have been selected carefully: artesan products from small or tiny producers from Abruzzo or elsewhere in Italy, which have been noted attentively on the menu. This also results in an ample selection of pizzas invented by Passeri.