Porta nel nome le caratteristiche che la contraddistinguono. Si trova a via Tribunali, antico decumano della Napoli greca e la fetta più consistente di clientela è turistica.
Il locale non è molto grande, arredato in stile folcloristico; gli ambienti e i servizi sono puliti.
In menu un vasto assortimento di pizze e fritture preparati con ingredienti di qualità media, che accontentano sia gli amanti della tradizione che i gusti più contemporanei.
L’impasto è lievitato bene, gustoso, la cottura giusta; nell’uso dei formaggi a pasta filata prevale l’uso del fiordilatte rispetto alla mozzarella di bufala. Il servizio è rapido, simpatico non invadente; il personale curato. Prezzi giusti.
Foto FB
The name highlights the distinguishing characteristics of this establishment. It is located at Tribunali (Tribunal) Street, the ancient decumanus of the Greek Naples, and the largest portion of clients are tourists.
It is not a very large place, furnished in a folk style and the spaces and bathrooms are clean.
The menu includes a vast assortment of pizzas and fried foods prepared with ingredients of average quality, which please both lovers of tradition as well as those with more contemporary tastes.
The dough is well-leavened, tasty, cooked just right; fiordilatte is mostly used rather than buffalo milk mozzarella, in terms of the soft cheeses. The service is fast, friendly and non-intrusive; the staff is well-prepared. The prices are reasonable.