La pizzeria è nella parte est della città, a un paio di km dal centro.
L’ambiente, semplice e moderno, offre pizze al taglio di ogni varietà, fragranti, sfornate a ripetizione.
Le preparazioni possono essere asportate o consumate direttamente sia a banco, sia in uno spazio attiguo dove si trovano una decina di tavoli adibiti alla degustazione.
Il personale è gentile, accogliente e attento.
L’impasto, con lievito madre matura 72 ore; i condimenti, che sono di buona qualità, ne determinano le proprietà e anche l’originalità. No gluten free, ma leggerezza ed alta digeribilità sono garantite.
Bibite e vini, esposti in due vetrinette, non appaiono nel menu.
The pizzeria is in the eastern side of the city, a few kilometers from the center.
The atmosphere, simple and modern, offers pizzas by the slice of every variety, fragrant, coming out of the oven at a rapid-fire pace.
The preparations can be taken away or consumed both directly at the counter, or in an adjacent space where there are about 10 tables intended for consumption/tasting.
The staff is kind, welcoming and attentive.
The dough, with a 72 hour sourdough starter; the toppings, which are high quality, determine the properties and the originality of the pizzas. No gluten free, but lightness and digestibility are guaranteed.
Beverages and wines, displayed in two glass cases, do not appear on the menu.