La pizzeria vanta ben 35 anni di attività. Gestita da una famiglia di pizzaioli napoletani, mantiene costante il livello qualitativo.
Si trova nel quartiere marinaro della città di Catanzaro nel cuore della movida, ad un passo dal lungomare.
La pizza è fatta con farine provenienti da premiato mulino, la lievitazione è lunga e il prodotto è veramente digeribile. Morbida con cornicioni alti, come si conviene ad una vera pizza napoletana, la farcia è sempre con materie prime di ottima qualità tra cui spicca la mozzarella di bufala che proviene direttamente dalla Campania. Ampia la scelta che si adatta anche ai gusti più esigenti.
Il titolare è simpatico e cordiale, il servizio è rapido.
Foto FB
This pizzeria boasts more than 35 years of business. Managed by a family of Neapolitan pizza chefs, it maintains a constant level of quality.
Located in the marine district of the city of Catanzaro in the most popular area, close to the waterfront.
The pizza is made with flours from an award-winning mill, thanks to a long rising time, the product is quite light and easy-to-digest. Soft with high crusts, the way a true Neapolitan pizza should be, the toppings are always ingredients of excellent quality among which the buffalo milk mozzarella straight from Campania stands out. There is a wide selection that can meet the needs of even the most demanding tastes.
The owner is friendly and cordial, the service is fast.