La pizzeria New Sporting è in un locale moderno e pulito, uno stabilimento balneare in estate. Il personale è cortese e disponibile. Oltre al tradizionale menu, è possibile scegliere pizze in base alla stagionalità dei prodotti. Presenti focacce romane. Tutte le pizze vengono preparate con metodo tradizionale utilizzando per l’impasto farine tipo 1 e integrali (lavorando esclusivamente grani italiani) e con un sovrapprezzo di 2 euro è possibile scegliere un impasto con lievito madre. Buona la selezione di vini abruzzesi, mentre sulle birre c’è una scelta limitata, anche se di qualità. Consigliabile la prenotazione. Accessibile ai portatori di handicap, anche se non dispone di bagni adeguati.
The New Sporting pizzeria is a clean and modern establishment and a seaside resort in the summer. The staff is courteous and accommodating. Other than the traditional menu, it is possible to select pizzas based on the products in season. Roman foccacias are available. All pizzas are prepared with a traditional method using type 1 and whole-wheat flours for the dough (working with exclusively Italian grains) and with a 2 euro surcharge it is also possible to request dough made with a sourdough starter. There is a good selection of wine from the Abruzzo region, while the beer selection is limited, but of good quality. Reservations are recommended. Handicap accessible, however, the bathrooms are not to code.