Il lato più elegante dell’America degli anni ’50 rivive oggi al Lentini’s, ristorante-pizzeria che sorge nel cuore di Milano, nel quartiere di Brera. Qui, in un ambiente dalle luci soffuse, contornati da un personale attentissimo, è possibile gustare una serie di ottime pizze proposte in due versioni: quella tradizionale napoletana e quella al padellino. Un consiglio? Provate quella che prende il nome dal locale, la Lentini’s, con pomodoro datterino, mozzarella di bufala campana dop, culatello di Zibello e olive taggiasche. Al padellino, ovviamente.
The most elegant side of America in the 1950s is alive again today at Lentini’s, a restaurant-pizzeria in the heart of Milan, in the Brera district. Here, in an atmosphere with soft lighting, surrounded by a very attentive staff, it is possible to taste a series of excellent pizzas offered in two different versions: traditional Neapolitan-style and cooked in a small pan. Want our advice? Try the one that’s named after the establishment, The Lentini’s, with datterino tomatoes, buffalo milk mozzarella from Campania, culatello from Zibello and taggiasche olives, cooked in a small pan, obviously.