Da non perdere in città, sia per la selezione di pizze, sia per la buona selezione di birre artigianali. Aperto da 4 anni, è un piccolo locale con pochi tavoli. L’impasto, di farina 1 (disponibile la multicereali). Da provare la friarielli, cinta e mozzarella. Oppure, l’incontro nord-sud della Trentina con fiordilatte di caseificio, crema di noci, speck del trentino e scamorza affumicata pugliese. L’ampia selezione di birre artigianali, in bottiglia e alla spina, dimostrano la passione e gli studi intrapresi da Vincenzo. L’ambiente è accogliente ed il servizio davvero cordiale. Da non perdere. Foto FB
Not to be missed in the city, both for the selection of pizzas and for the good selection of craft beers. Open for four years now, it is a small place with few tables. The dough is made from type 1 flour (available in multigrain). A must-try are the friarielli, cinta and mozzarella. Or, the combination of north-south from Trentina with dairy farm fior di latte, cream of walnuts, speck from Trentino, and smoked scamorza from Puglia. Ample selection of craft beers, by the bottle or on tap, they demonstrate the passion and the research undertaken by Vincenzo. The atmosphere is welcoming and the service is cordial. Not to be missed.