Una pizzeria dall’arredo minimal, moderno e dalla mise en place giovanile e familiare. Un riferimento per la pizza a canotto. Di gusto la friggitoria cotta a dovere e con maestria, mai unta o troppo cotta. Le pizze sono un vero e proprio tripudio del cornicione alto tanto chiamato “canotto” dove al taglio svela le mille tele dell’impasto. Un top preciso e ben piazzato. Le materie prime sono tutte di ottima qualità e contribuiscono a offrire all’assaggio un gusto maggiore. Disponibilità e cortesia in sala dalla armoniosa aria anche familiare. Una carta vini variegata (della regione e oltre) così come quella delle birre, sia alla spina che artigianali. In carta anche champagne per chi gradisse l’abbinamento. Un posto davvero per tutti, semplice e accogliente.
A pizzeria in the minimal style, modern and, as seen in the table setting, young and family oriented. A reference for a boat-style pizza. Tasteful fried offerings, cooked with mastery, never oily or overcooked. The pizzas are a true jubilation of the high crust frequently called “canotto” (boat style) where a cut will reveal the many layers of the dough. A precise and well placed topping. The primary materials are all of excellent quality and contribute to offer a higher level of taste. Accomodation and courtesy in the dinning area which has a harmonious family atmosphere. A varied wine list (from the region and beyond) as is the one for beers, both on the tap and craft. On the list are aslo champagnes for whomever enjoys this type of pairing. A place that is truly for everyone, simple and welcoming.