Guglielmo Vuolo sbarca a Verona con la sua arte e la sua lunga esperienza. Locale in stile post moderno e di spirito “urban”. Si trova vicino alla Fiera ed è anche bottega di prodotti tipici campani (quelli utilizzati nelle pizze) grazie alla partnership con Assaporito. Due piani con ampie vetrate dedicati al buon gusto napoletano. Pizze veraci, dagli impasti a lunga lievitazione digeribilissimi (c’è pure quello all’acqua di mare) alle farciture, dominate dal pomodoro, proposte in molte varietà diverse. Tanto da diventare la nota distintiva delle pizze del locale. Poche birre, ma artigianali e di buon livello. Servizio veloce e cordiale: è bello sentire parlare soprattutto napoletano.
Guglielmo Vuolo arrived in Verona with his art and long experience. His establishment has a post-modern style and an “urban” spirit. It is close to the fair and it is also a shop, selling typical products from Campania (those used on the pizzas) thanks to the partnership with Assaporito. Two floors with wide windows are dedicated to delicious Neapolitan cuisine. There are true Neapolitan pizzas, made from doughs with a long rising time which are extremely easy to digest (there is even a dough made with seawater). Toppings, dominated by tomatoes, are offered in many different varieties; so much so that it has become the distinguishing characteristic of this establishment. Few beers, but they are craft brews of good quality. The service is fast and cordial: it is especially nice to hear the Neapolitan dialect spoken.