Zia Esterina giunta dai Tribunali di Napoli a Milano all’ombra della Madonnina offre ai suoi avventori lo street food napoletano per eccellenza: la pizza fritta. Impasto preparato con farina tipo 0 e biologica, ripieno di ingredienti tipici della tradizione partenopea quali provola e ricotta di bufala, cicoli, salame, prosciutto cotto e pomodoro san Marzano, fritto e mangiato. Il locale di via Agnello a ridosso del Duomo e delle vie più turistiche e affollate della città accoglie al suo esterno ogni giorno centinaia di persone che, in un rituale che si ripete a Napoli come a Milano, attendono il proprio turno per addentare la pizza fritta di casa Sorbillo..
Zia (Aunt) Esterina, from the Tribunal of Naples to Milan in the shadow of the Madonna, offers its patrons the ultimate Neapolitan street food: the fried pizza. The dough is prepared with type 0 organic flour, stuffed with ingredients typical of the Neapolitan tradition like provolone and buffalo ricotta, cured pork fat, salami, ham and San Marzano tomatoes; fried and eaten hot. The Agnello street establishment is located near the Duomo in one of the most touristy and crowded streets. Every day, it welcomes hundreds of people who, in a ritual that is repeated in Naples, as in Milan, wait their turn to sink their teeth into the fried pizza of the Sorbillo house.