Siamo in una azienda agrituristica nel viterbese, ambiente rustico e campagnolo come deve essere, piacevole spazio esterno nella bella stagione; cucina semplice e schietta. In carta piatti e prodotti del territorio, quando non di casa, con indicazione puntuale delle aziende. Prodotti che vengono utilizzati anche in pizzeria, dove accanto ai topping tradizionali vengono proposte pizze più originali, molte delle quali con verdure dell’orto, da provare in un percorso degustazione. Qui si usa pochissimo lievito e si sperimentano sempre nuove farine, macinate a pietra. L’impasto, a lunga lievitazione, vira verso la sofficità, per un risultato finale leggero, gustoso e digeribile. Servizio familiare, buon rapporto qualità prezzo.
We are in an agri-tourism business in Viterbese. It has a rustic and country decor, as it should, a pleasant outdoor space during the mild season, and simple and straightforward cooking. On the menu dishes and products from the territory, and when the products are not homemade, there is a clear indication from which companies the products derive from. Products that are used also in the pizzeria, where alongside the traditional toppings are more unique topping propositions, many of which are with vegetables from their garden, which you can try in a tasting menu. Here very little yeast is used and new, stone-ground flours are always being experimented. The dough, with a long leavening, goes towards softness, with a final result being light, tasty and digestible. Family service, good price-quality relationship.