La pizzeria Achiazz di Carlo Dattolo nel cuore di Solofra (AV), accoglie i suoi clienti in un ambiente minimal ma molto curato, dove l’innovazione degli arredi sposano la tradizionale arte della pizza Napoletana. Un menu variegato e ricercato nelle materie prime. Antipasti e fritti della tradizione con pizze che variano dalla classica ed intramontabile Margherita fino ad arrivare alle interpretazioni personali del pizzaiolo. La pizza, ottenuta da un impasto diretto, si presenta sapientemente lievitata, fragrante, ben alveolata con una idratazione al 70% circa.
The Achiazz pizzeria of Carlo Dattolo in the heart of Solofra in the province of Avellino welcomes its patrons in a minimal, but very well-decorated atmosphere, where the innovative furnishings are juxtaposed with the traditional art of the Neapolitan pizza. A varied menu with well sought-after ingredients. The antipastos and fried foods are traditional with pizzas that vary from the classic and the timeless Margherita to the personal inventions of the pizza chef. The pizza, obtained from the direct dough technique, presents itself as skillfully risen, fragrant and well spread with a hydration of about 70%.