Il giovane Pier Daniele Seu, vincitore del premio “Pizza Chef Emergente d’Italia 2016” propone una pizza a lunga lievitazione, croccante e al contempo soffice con un cornicione ben alveolato. Un sapiente connubio tra stile napoletano e romano e l’ultilizzo di ingredienti genuini per un menu che propone sette varianti tra cui la pizza fritta. Da febbraio 2017 al Mercato Centrale di Roma, adiacente alla Stazione Termini, offre la possibilità di gustare una pizza golosa sia di giorno che di sera, al tavolo o di corsa prima di partire.
The young Pier Daniele Seu, award winner of the “2016 Italian Emerging Pizza Chef” award proposes a pizza with a long rising time, which is crunchy and at the same time soft with an airy crust. A skillful union of both the Neapolitan and Roman styles with the use of genuine ingredients for a menu which offers seven varieties, including fried pizza too. Since last February 2017 it has been located at the Mercato Centrale (Central Market) in Rome, next to the Termini Station, it offers the possibility to enjoy a tasty pizza both day and evening, at a table or in a hurry before leaving.