TOP TEN ASIA 2021 - PROSECCO DOC AWARD
1° - Bottega
BEST IN ASIA 2021 - PROSECCO DOC AWARD
TOP TEN Neapolitan Pizza outside Italy 2021 - PROSECCO DOC AWARD
Impasto ispirato allo stile napoletano contemporaneo, croccante e scioglievole allo stesso tempo. Daniele e Paolo Salvo, figli d’arte, hanno conquistato Pechino con la loro idea di pizza. Il grande forno a legna che si vede dalla cucina a vista è il cuore di questa pizzeria, arredata in stile moderno è con un grande bancone bar. Interessante la proposta del bere, molto curata così come l’accoglienza. Super cortese il servizio. I prodotti sono italiani, almeno i principali. Tra le pizze da provare quella con alici, pomodorini, burrata, Rappresenta la pizza simbolo di questo locale.
The dough in this venue is inspired by the contemporary Neapolitan style. It is crunchy and at the same time melts in your mouth. Daniele and Paolo Salvo, sons of the trade, have conquered Beijing with their idea of pizza. The large wood-burning oven that can be seen from the open kitchen is the heart of this pizzeria. It has been furnished in a modern style and with a large bar counter. The beverage proposals are interesting and well-executed, and the welcome that you will receive is top-notch. The service is super friendly. The products are mostly Italian, in particular the main ingredients. We recommend trying the pizza with anchovies, cherry tomatoes and burrata. It is the signature pizza of this venue.