Pizzium è la pizzeria napoletana nata da un’idea di Nanni Arbellini e Stefano Saturnino. Insieme inventano un format che è un inno alla semplicità, teso a ricreare un’atmosfera familiare e conviviale. Qui si celebra con eleganza e con un sorriso la napoletanità più autentica, appassionata e lavoratrice. Il servizio è attento, amichevole e mai prevaricante, l’attesa per un tavolo c’è, soprattutto nei weekend, ma l’afflusso è ben organizzato. La pizza è decisamente buona, perfetta espressione dello stile new-neapolitan, con una sensibilità molto spiccata verso la tradizione, omaggiata mantenendo i tempi classici di lievitazione (fino al max 15 ore). Ingredienti di grande qualità.
Pizzium is the Neapolitan pizzeria, a brainchild of Nanni Arbellini and Stefano Saturnino. Together they have invented a format that is a shout out to simplicity. It tends to recreate a familial and convivial atmosphere. Here, the most authentic Neapolitan tradition is celebrated with elegance and with a smile - passionate and hard-working. The service is attentive, friendly and never inauthentic, there is a wait for a table, especially on the weekend, but the influx is well-organized. The pizza is decidedly good, a perfect expression of the new Neapolitan style, with a very strong sensibility towards the traditional, paying homage to maintaining classical dough rising times (up to a maximum of 15 hours). The ingredients are of superior quality.