Bravi, bene, ma niente bis. La pizza è da 7+. L’ambiente è carino, adatto per le famiglie, personale cortese e preparato per rispondere a qualsiasi domanda, la base per un progressivo miglioramento ci sta. La base è buona e quel venti per cento di soia nell’impasto gli dà un tocco interessante che meriterebbe una ricerca superiore di ingredienti per il topping . Costruita bene la Quattrocento, la pizza della casa da provare. Una sala, un forno e un pizzaiolo sono totalmente dedicati alle pizze senza glutine e questo rispetto per i celiaci è da applausi. In estate si può mangiare all’aperto. Foto FB
Good job, but no seconds. The pizza is a 7+. The atmosphere is nice, suitable for families, with courteous staff well-prepared to answer any question - the basis for a progressive improvement exists. The pizza base is good and the 20% of soy in the dough gives it an interesting touch that deserves more research into the topping ingredients. The Quattrocento pizza is well-made, the house pizza is recommended. One dining room, one oven and one pizza chef are completely dedicated to gluten-free pizzas and this respect for gluten intolerant customers is applause worthy. It is possible to eat outdoors in the summer.