Le 50 Migliori Pizze in Viaggio in Italia - da taglio e asporto – 2021
40° Sauardò
A due passi dalla stazione di Civitanova Marche, un riferimento sicuro per una pizza al taglio di ottima qualità. Tutto a partire dall’impasto ottenuto da lievito madre come suggerisce il nome stesso, Sauardò (pronuncia dall’inglese Sourdough): fragrante, leggerissimo e decisamente gustoso.
Variegata e non scontata la scelta delle farciture con attenzione alla stagionalità ma soprattutto
alla qualità indiscussa degli ingredienti. Buona l’attenzione alle normative anti-Covid dati gli spazi ridotti. E ancora, oltre alle pizze, sono disponibili prodotti da forno come pane o prodotti della tradizione.
Just two steps from the Civitanova Marche station is a place where you are guaranteed to get a pizza al taglio (by-theslice) of highest quality. Everything begins from the dough which is obtained using a sourdough starter (as the name of the establishment itself suggests; the Italian spelling for the English word “sourdough”). It is fragrant, light as a feather and decidedly tasty. The selection of toppings is varied and original with care given in choosing seasonal products. The quality of the ingredients is indisputably of the highest standard. They have done a good job in respecting the anti-Covid norms given the limited space in the venue. Additionally, a part from pizzas, other baked options are available such as bread or other traditional items.