Peppina


21° 50 Top World Artisan Pizza Chains 2024



Peppina in questi anni è diventato un sinonimo di napoletanità in Thailandia. Il merito di questo è di Paolo Vitaletti che è riuscito a portare la cultura della pizza napoletana a queste latitudini. Il menu comprende una proposta abbastanza vasta, si parte con le bruschette per passare agli ottimi fritti, davvero di fattura ottima, per arrivare alla proposta di primi e secondi. Ma la protagonista della proposta è senza dubbio la pizza. Di fattura tradizionale, quella napoletana a ruota di carro. Se chiudi gli occhi sembra davvero di essere a Napoli nei Tribunali. Prodotti italiani, con qualche eccezione per i prodotti di uso giornaliero come frutta e verdura. La cosa che stupisce di più è lo standard, davvero alto, che in ogni punto vendita di Peppina troverete. Carta del bere che permette di accontentare tutte le tasche, tra vino, birra e cocktail. La classica margherita va assolutamente provata, così come il ripieno fritto per chi ama abbinamenti più fantasiosi consigliamo la Gorgonzola pere e noci.




Peppina over the years has become synonymous with Neapolitan cuisine in Thailand. The credit for this goes to Paolo Vitaletti, who has managed to bring the culture of Neapolitan pizza to these latitudes. The menu includes a fairly wide range of options, starting with bruschetta and moving on to excellent fried dishes, truly of excellent quality, before moving on to the first and second course offerings. But the star of the menu is undoubtedly the pizza. Made in the traditional way, the Neapolitan pizza with a charred crust. If you close your eyes, it really feels like you are in Naples in the Tribunali district. Italian products are used, with a few exceptions for daily use items like fruits and vegetables. The most surprising thing is the high standard that you will find in every Peppina outlet. The drink menu caters to all budgets, offering a selection of wines, beers, and cocktails. The classic margherita pizza is a must-try, as well as the fried filling. For those who enjoy more adventurous combinations, we recommend the Gorgonzola, pear, and walnut pizza.
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Pizzaiolo or Owner: Paolo Vitaletti
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sito web: Peppina
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