Paulie Gee’s

15° 50 Top World Artisan Pizza Chains 2023

Pizza of the Year 2023
Latteria Sorrentina Award
Hellboy®



Singolare la storia di Paulie Gee’s, al secolo mr. Paul Giannone che da esperto di aziende di telecomunicazione, prima come dipendente e poi come consulente, decide di cambiare radicalmente vita nel 2010. Prima la passione per la pizza lo porta a sperimentare impasti e condimenti nel giardino di casa per poi aprire la sua prima pizzeria a Greenpoint, Brooklyn. L’impasto prendo spunto dalla tradizione napoletana per e dalla New York Style per creare una tipologia personale e molto buona. I condimenti hanno tanti riferimenti all’Italia ed agli italoamericani, come la Brian de Palma, o la Marcella Matriciana. Da provare sicuramente la Hellboy, vera e propria signature di queste pizzerie, tanto da diventare un marchio registrato. Il prezzo corretto e locali in stile New York completano il tutto.




The story of Paulie Gee's is unique, involving Mr. Paul Giannone, who, from being an expert in telecommunications companies, initially as an employee and later as a consultant, decided to make a radical life change in 2010. His passion for pizza led him to experiment with dough and toppings in his backyard, eventually leading to the opening of his first pizzeria in Greenpoint, Brooklyn. His dough is inspired by Neapolitan tradition and New York Style, resulting in a personal and delicious pizza style. The toppings draw from both Italy and Italian-American culture, such as the Brian de Palma and the Marcella Matriciana. Definitely try the Hellboy, a true signature of these pizzerias, to the extent that it has become a registered trademark. Reasonable prices and New York-style venues complete the experience.

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