Partenope Ristorante
25° 50 Top Pizza USA 2021
Dino Santonicola ha portato una ventata di napoletanità a Dallas. Pizza napoletana con impasto tradizionale certificata dall’Associazione Verace pizza napoletana. Panini con le polpette al ragù, una ventina di diverse tipologie di pizza in carta. Pasta fresca, i rigatoni alla bolognese al forno e i cannoli. La montanara è una vera chicca, davvero buona anche la gluten free. Buona selezione di vini. Tra i dolci l’immancabile tiramisù è assolutamente da provare. Il servizio è in linea con il locale, con un’ospitalità e accoglienza tutta italiana.
Dino Santonicola has brought a breath of Naples to Dallas. This Neapolitan pizza with traditional dough has been certified by the Associazione Verace Pizza Napoletana. They also make panini with meatballs and ragù sauce, and there are about twenty different kinds of pizza on the menu. There is fresh pasta such as the baked rigatoni alla Bolognese and the cannoli. The montanara is a true gem here, and the gluten free version is also excellent. The selection of wines is good. The dessert menu includes the essential tiramisù which absolutely must be tried. The service is in line with the establishment, with a welcome and hospitality that is all Italian.