Grandi Pizzerie 2022
67° Mater
Un’oretta al massimo di passeggiata da Roma, ma senza pentimenti. Protagonisti Amalia Costantini e il suo lievito madre: rinnovato da quando, era il 2015, la titolare ha iniziato ad impastare tonde equilibrate e digeribilissime. La stessa attenzione è riservata alle materie prime, di mare e di terra, che contribuiscono sapientemente a quanto arriva a tavola spicchiato e servito con competenza e sorrisi, in un contesto attuale e caldo al contempo. Aperture fritte di bella fattura, quindi un’oculata creatività a rivestire un disco profumato e fragrante: da non trascurare, inoltre, i panini ottenuti da pane casalingo e farciti sfiziosamente, così come il beverage scelto con attenzione.
Just under an hour’s drive from Rome, this place is worth the trip. The protagonists here are Amalia Costantini and her mother yeast which has been renewed since 2015 when the owner began to make balanced and very digestible pizza rounds. The same care has been given in the selection of the raw materials, from land and sea, which contribute greatly to the final product served at your table. The dishes are explained and served with competence and a smile in a modern context that manages to be warm at the same time. The opening fried foods are well-made and there is an shrewd creativity goes into topping the fragrant disks. Also, do not miss the panini made with homemade bread and stuffed with imagination. The list of beverages has been created with care.